Våre tilbud

Våre utdanningstilbud

1-årig hundefrisørskole

Vi tilbyr en fullstendig utdanning som hundefrisør som du enkelt kan kombinere med annen jobb. Utdanningen er samlingsbasert, går over 11 måneder og har kun én samling i måneden. Utdanningen kan tas i helger eller på ukedager, og vi legger vekt på høy trivsel og godt samarbeid. Det er en god miks av teoretisk arbeid, demonstrasjon og praktisk klipp på samlingene, og vi dekker mange spennende tema man bør ha kunnskap om som hundefrisør.

Tilleggsutdanning for hundefrisører

Vi tilbyr skreddersydd og tilrettelagt tilleggsutdanning for hundefrisører som ønsker å spe på kompetansenivået sitt. Sitter du med kunnskap og erfaring fra før av, men ønsker å ta ekstra kurs innen spesielle tema og fagområder? Vi kan tilrettelegge egne kurs spesielt for deg, eller du kan melde deg på et av våre tilleggskurs innen tema eller med fokus på spesielle teknikker.

Kurs for hundeeiere

Er du hundeeier og ønsker å øke din kompetanse innen stell av din egen hund? Vi tilbyr ulike spesialkurs for eiere, med fokus på god håndtering og alt fra bading, føning og børsting til klipp og napp av hunden. Lær å vedlikeholde hunden din mellom frisørtimene og jobb med egen energi for å gjøre hunden trygg på det den skal gjennom.

* kommer snart!